LUUV penové krémy - jemné pohladenie pre vaše telo

S príchodom chladnejších dní sa stáva telový krém neoddeliteľnou súčasťou mnohých kozmetických rituálov. Penové telové krémy od značky LUUV s ľahkou a vzdušnou textúrou už teraz patrí k obľúbeným. Ale aký je medzi nimi rozdiel a ako vybrať ten najlepší pre vašu pokožku?

luuv-penove-kremy2

Dve slová, ktoré charakterizujú penové krémy od LUUV, sú ľahká textúra a bohatá hydratácia. Všetky sa môžu zdať na prvý pohľad podobné, ale v skutočnosti sú úplne unikátne.

Medzi najpredávanejšie a najobľúbenejšie telové krémy LUUV patrí vitamínová bomba s jasne oranžovou farbou a osviežujúcou vôňou citrusov - telový krém s rakytníkom a mrkvou doplnený o mangové maslo. Tento krém bohatý na vitamíny a s príjemným vôňou dodá vašej pokožke krásny žiarivý tón a dlhodobú hydratáciu.

Rakytníkový olej v krému obsahuje vitamíny A a E, ktoré sú silnými antioxidantmi a nevyhnutnou súčasťou procesu obnovy pokožky. Mrkvový olej naopak dodáva pokožke jemný lesk a podporuje jej vitalitu, navyše obsahuje vitamín A a betakarotén, ktoré zanechávajú na pokožke krásny rozžiarený odtieň. Vďaka mangovému maslu zostáva pokožka hodvábne jemná - mangové maslo totiž obsahuje množstvo mastných kyselín a tiež antioxidanty, ktoré pomáhajú udržiavať mladistvý vzhľad pokožky, zlepšujú jejton a napínajú ju. Telový krém s rakytníkom a mrkvou hydratuje, obnovuje a chráni - vyrovnáva suchú aj mastnú pokožku, neupcháva póry, a preto je vhodný pre všetky typy pleti. Pri dlhodobom používaní je pokožka jemnejšia a pevnejšia, redukujú sa známky starnutia a obnovuje sa prirodzená elasticita pokožky. Krém chráni pokožku pred znečistením, drsnou klímou a škodlivým UV žiarením. Ľahká citrusová vôňa prebúdza všetky zmysly a zakaždým poteší.

Pokiaľ však trpíte suchou a ľahko podráždenou pokožkou, odporúčame vyskúšať hlboko hydratačný a upokojujúci telový krém s tónmi šťavnaté slivky a kokosového oleja. Tento krém s krásnym svetlo fialovým odtieňom a striedmou vôňou slivky obsahuje olej zo slivkových jadier, extrakt z brusníc a kokosový olej, ktorévyrovnávajú vlhkosť pokožky a chránia ju pred vonkajšími vplyvmi. Za studena lisovaný olej zo slivkových jadier je bohatý na vitamíny A, C a E. Extrakt z brusníc je antioxidant proti starnutiu, ktorý zlepšuje elasticitu pokožky. Krém tiež obsahuje množstvo omega mastných kyselín, ktoré pokožku hlboko hydratujú a obnovujú. Telový krém so slivkovým olejom dodáva pokožke lesk a hebkosť a ukľudňuje podráždenú pokožku. Rýchlo sa vstrebáva, neupcháva póry a je vhodný aj pre citlivú pokožku.

Všetky telové krémy LUUV spenovú textúrou sú vegánske a nedráždia pokožku. Rýchlo sa vstrebávajú a na pokožke nezanechávajú lepkavý ani mastný pocit. Sú vhodné na použitie aj tesne pred obliekaním.