Čas na hru!

S radosťou vám predstavujeme naše nové LUUV detské produkty, ktoré už získali srdce mnohých detí a rodičov. Vytvorili sme dva rady určené pre deti - Hruška a Vanilka. Naše výrobky sú zábavné, hravé a emocionálne príťažlivé ako svojim zovňajškom, tak aj tým, čo skrývajú vo vnútri. Sú určené pre deti od 3 rokov.

luuv-cas-na-hru-blog2

Naše kreatívne detské rady sú plné farieb a príjemných vôní, ktoré zaujmú ako deti, tak rodičia. Deti oslovia ich hravosť a rodičia potešia skutočnosť, že všetky naše produkty sú prírodné, certifikované ECOCERT/COSMOS a vegánske.

V detskej rade Hruška nájdete päť hviezdnych produktov - dětský šampón, sprej na jednoduché rozčesávanie, telové mlieko, sprchovú penu a penu do kúpeľa. Produkty sú charakteristické svojou prirodzenou a sviežou hruškovou vôňou. Ružovo-fialový odtieň získavame z extraktu zo zemiakov a jemne pení vďaka prírodným bylinným saponátom.

Detská rada Vanilka sa pýši tromi skvelými produktmi – detským šampónom, kondicionérom a penou do kúpeľa.

Poďme sa spoločne zabaviť! Náš detský šampón je ”bez sĺz” a obsahuje starostlivo vybrané bylinné zložky, ktoré sú vhodné pre jemnú detskú pokožku hlavy a nezanechávajú podráždenie. Vďaka šampónu sa vlasy ľahko rozčesávajú, sú silné a krásne lesklé.

Špeciálne pre detské vlasy sme vyvinuli sprej na jednoduché rozčesávanie, ktorý zvládne skrotiť aj tie najdrsnejsie kudrlinky. Môže sa použiť na vlhké aj suché vlasy po umytí alebo každý deň. Príjemná hrušková vôňa produktov je prírodná a neobsahuje alergény. Vaše vlasy budú jemné ako mamičkino pohladenie!

Šampón a kondicionér s vôňou vanilky sú určené pre malé deti s hustejšími vlasmi, ktoré vyžadujú intenzívnejšiu starostlivosť. Vanilková vôňa je prírodná a šampón aj kondicionér nedráždia oči. S našou detskou sprchovou penou a penou do kúpeľa sa umývanie stane zábavou. Bohatá a jemná pena sa získava zo starostlivo vybraných bylinných zložiek, ktoré nedráždia a nevysušujú jemnú detskú pokožku. Čaká vás skutočná penová párty! Detské mlieko je ako splnené tajné prianie každého princa, alebo princeznej - farebný a s vôňou sviežej hrušky. Ružovú farbu získavame z extraktu zo zemiakov, hrušková vôňa je prírodná a neobsahuje alergény. O jemnú detskú pokožku sa postará kokos obsiahnutý v mlieku a upokojujúce aloe, ktoré zmierňuje podráždenie pokožky.

Užite si zábavu pri bežnej rutine s vašimi najmenšími. Je čas na hru!